UT&IN Bloggen

juni 2012

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-28

Idag är en paus-dag för mig. Min älskade pappa skulle ha fyllt 50 år idag. Det går inte en dag, inte ens en timme utan att jag tänker på honom, men vissa dagar behöver jag ta en paus. Idag är en sån dag. Att känna att man inte räcker till, att man är helt maktlös vid sidan av. Det vill jag inte att någon annan ska få uppleva. Jag vet att jag inte kan göra allt, men jag kan göra något, därför har jag startat en insamling till Cancerfonden. Några steg framåt i kampen mot denna fruktansvärda sjukdom. Jag gör det här för dig pappa, och för att jag hoppas och önskar att ingen annan ska behöva ta emot det hemskaste av hemska besked. Jag älskar dig.

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-27

Jag berättade ju om vistelsen i Göteborg men jag glömde ju berätta att vi också strosade bort till Artilleriet. Att hamna i himmelriket levande trodde jag nog aldrig att jag skulle få göra, men där stod jag, mitt i himmelrikarnas himmelrike! Jag vill flytta in, bosätta mig och bara skifta mellan miljöerna då och då för lite omväxling. Tänk att det har funnits där i nästan på pricken ett år utan att jag tagit mig dit innan. Men nu hoppas jag inte att det dröjer alltför länge tills nästa gång, för vad jag har hört så är dom väldigt duktiga på att förändra och skapa nyhetsvärde ofta. I förrgår klickade jag hem dom här godingarna som ska få hänga i dom här snyggingarna i vår gren ovanför vårt ut&in-matbord.

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-25

Foto: Emelie Wååg

I onsdags i förra veckan var jag ju iväg till Göteborg med Hanna. Först var det nära på att jag inte kom iväg alls eftersom jag klantigt nog bokat tåg från Göteborg till Skövde. Men som tur var löste det sig tack vare trevlig personal i SJ:s biljettdisk. När vi väl kom fram hjälpte vi Trendenser Frida och Tant Johanna på Scandic Rubinen, sedan drog vi vidare till Fridas fantastiska kontor. Där vankades det releasefest för Fridas köksbok "Livet i köket" som hon har gjort i samarbete med Marbodal. Efter trevligt mingel och kalasgoda snittar så avrundades kvällen med en tågresa hem igen, denna gången med biljett åt rätt håll!

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-24

Foto: Emelie W, instagram (@emeliewaag), Emelie SP (@emeliesp) och lånade.

Dagarna har sprungit iväg och vi har njutit av midsommarfirande och häng med vänner. Inte ens kameran har gått varm, vi glömde nog det någonstans mellan små grodorna och den sena dansen. En låt som "dansa pausa" kan lätt åka på två eller fler gånger under en kväll och vara minst lika dansvänlig sista som första gången, och jag tror ni förstår reglerna under den låten. Värdefull helg som nu lider mot sitt slut, nu måste vi planera in ytterligare ett tillfälle att få dansa till natten ljusnar och blir till morgon!

Inlagt av Emelie Sillanpää Palmgren / 2012-06-19

Bilder: Emelie S. Palmgren, Instagram

Hälsade på min syster och hennes sambo i helgen. De köpte ett hus i Karlsborg i julas och håller på att renoverar för fullt. Man kan inte bli annat än imponerad över hur fort det går och vilka hemmafixare dom är! Fler bilder kommer när köket är färdigt! 

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-19

I morgon åker jag till Göteborg med den här tjejen för att gå på releasparty för Frida på trendensers nya fotobok i samarbete med Marbodal. Det ska bli superroligt att få bläddra och titta i den pinfärska boken och dessutom få träffa många bloggkollegor!

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-17

Bilder: Emelie Wååg, Instagram

När Hannes & co. spelade årlig släktgolfstävling så strosade jag runt på Mollösund och njöt av finheter i vartendaste hörn! Att vakna upp till ljudet av havsvågor, fiskmåsar och båtar som lätt slår i bryggorna, det är tametusan stunder att minnas och spara till hösten! Fast innan dess ska vi ju såklart spara ännu fler underbara sommarstunder!

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-15

Fick precis ett mail från Beckmans Akademi där jag läste om deras nya kurs ABAB (Art Boost At Beckmans). Kursen vänder sig till dig som är mellan 16-18 år och finns till för att hjälpa dig som vill jobba med någonting kreativt eller vill söka en kreativ utbildning.

Jag blev så himla glad när jag läste om kursen, för att jag känner igen mig i den där processen när man inte hade en aning om hur och vad man som kreativ person kunde jobba med. Alla pratade om att ekonomi och språk var bra att ha, men vi som inte hade lätt för dom ämnena fick aldrig reda på att det fanns arbeten för oss också.

Så min förhoppning är att kunna sprida den här kursen vidare till någon som vill utveckla sin kreativa sida och träffa likasinnade!

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-14

Idag ska jag låta pennan go bananas på pappret.. Tankar och ideér ska ner! Nej, jag kan inte rita, men jag gör det ändå. Mitt tips och också det som jag fått lära mig från andra är att hålla det enkelt. Ju mer detaljerad en skiss är, ju mer låst blir man i tanken om det färdiga resultatet. Lämna lite åt fantasin helt enkelt, det är mitt motto det!

Inlagt av Emelie Wååg / 2012-06-13

Foto: Emelie Wååg, instagram

Ballongparty och sommar-utskick är vad som gäller på kontoret just nu! Absolut inte fel alls :)

Sidor