UT&IN Bloggen

Blogg

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-04-26

Foto: Emelie Wååg

Nu är jag på hemmaplan igen efter några dagars flängande i Göteborgsregionen. Dagarna i Göteborg innehöll allt från Bloggforum, som jag berättade om tidigare att vi var på, och en vistelse hos min bror som precis köpt ny lägenhet och därför ville ha hjälp med inredningen! Mer om det en annan dag! Efter att jag tömt minneskortet på kameran så insåg jag att jag hade ett par bilder ifrån restaurangen Cuckoo's Nest på Radisson Blu Riverside. Inredning och storytelling står Stylt Trampoli för. I måndags serverades lunchen i restaurangen utav Beijing8, dumplings i superfina kartonger! Förpackningen gör verkligen stor del utav jobbet, tummen upp för dem!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-04-21

Foto: Emelie Wååg

Idag och i morgon är vi iväg på Bloggforum 2013 i Göteborg. Vi har precis slängt av oss skorna på hotellrummet på Radisson Blu Riverside och slängt oss på sängen för att vila fötterna lite efter att först ha spenderat några timmar på stan för att sedan anlända till hotellet med en eftermiddag full av inspirerande talare, som bland annat presentation av Stylt Trampolin som har inrett restaurangen på hotellet där vi ska äta middag ikväll. Älskar deras sätt att jobba och är än mer inspirerad av storytelling och dess inverkan! Magi. Nu är det faktiskt dags att snöra på sig pjucksen igen och dra upp till takterassen för lite mingel med bubbel, för min del får det bli något i stil med sockerdricka....!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-04-12

Foto: Emelie Wååg

I går var vi i Kumla och satte det sista på plats inför den första premiärbeställningen i restaurangen Goda Rum. Vi har skött inredningen i både restaurang och konferensdel. Visar några detaljbilder från restaurangen, fler bilder kommer senare! Nu önskar vi killarna på Goda Rum stort stort stort lycka till! Har ni vägarna förbi Kumla så tycker jag verkligen att ni ska stanna till här. 

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-04-09

Trots kylan som biter sig kvar utomhus så börjar jag faktiskt få lite vårkänsla nu. För att suga in allt underbart ljus så satte jag mig ute på altanen och jobbade idag! Ska man bita tag i siffror och projektbudgetar så behöver man åtminstone tänka på sin arbetsmiljö tycker jag...

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-03-29

Foto: Emelie Wååg

Dags att fira påsk så jag ville bara smita in och säga just glad påsk till er alla!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-03-25

Foto: Emelie Wååg

Nu närmar sig påsken och förhoppningsvis våren med den! Idag skiner solen och det är faktiskt en liten aning till värme i luften. Helt underbart! I helgen gjorde vi dekorationer till påskbordet. Fina att lägga i grupp på ett fat eller att sätta i äggkoppar i dukningen!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-03-06

Vill du vara med och säga ditt om en tjänst vi tar fram just nu så klicka här och svara på några frågor om en blomsterprenumeration! Då blir vi så överlyckligt glada!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-02-27

Bilder: Mio

Nya vårkatalogen för Mio finns nu ute och det var med spänning vi bläddrade upp garderobssidan som vi stylat! Än har vi inte sett broschyren för garderobsserien Reflect som kommer att finnas att hämta i butikerna och där resterande bilder av oss finns med. Men för att stilla vår nyfikenhet så fick vi bilderna skickade mailvägen och kan nu visa upp dom här! 

 

Hoppas ni alla får en stund att njuta i solen som nu tittat fram!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-02-04

Det lilla extra kan ibland vara sådär fasligt svårt att hinna med, så hör av dig till oss om du vill ha hjälp på traven!

Inlagt av Emelie Wååg / 2013-02-04

Såhär får det ju bara inte vara, vi har inte bloggat på år och dar kan det nästan kännas som! Nej, uppryckning i bloggfabriken!I kväll drar vi till Stockholm för att vandra runt på mässa i morgon. Stockholm Designvecka står på schemat.

Och just ja, nu höll jag nästan på att glömma återkopplingen till bilderna! Vi har beställt hem snyggkalendern och finvykorten ovan till butiken! 

Sidor